torsdag 1. januar 2009

Jeg har shoppet litt.

Det har vært stille her de siste ukene. Mye fordi det har vært travelt med jobbing og juleforberedelser. Siden sist jeg skrev, har hun virkelig begynt å vise at hun er i magen min. Flere ganger i løpet av dagen gir hun meg små dult i magen. Det er ganske merkelig, men veldig herlig følelse! Litt ubeskrivelig igrunnen.
På 1.juledag fikk gutten min vite at han skulle bli storebror. Først sa han ikke så mye om det, men nå går det bare i baby snakking på han. Og han lurer fælt på om ikke babyen er stor nok til å komme ut snart.
Han fikk bok av meg i julegave, "I magen bor en baby". Den skal leses hver kveld, og helst noen ganger om dagen også. Han syns den er kjempe spennende. Og håper han også får en liten søster, som gutten i boka gjør. Jeg har ikke sagt til han enda at det nok er ei lita jente i magen min, det får han tidsnok vite uansett. Hva om ultralyden 12.januar viser at det ikke er ei lita jente? Hvordan skulle jeg da forklart han det? Tror han ønsker seg en liten søster mest, for da får han jo ha alle lekene sine i fred, og slipper å dele dem med henne.
Jeg har vært på shopping!!! Har kjøpt litt småtteri til veslejenta også. Greide ikke helt å la være, for det er jo sååå mye søtt i butikkene. Og ganske gøy når det er 50% på ting og sånn. Da føler man liksom at man sparer litt. Ikke at jeg tror jeg ville kjøpt det til fullpris. Så egentlig blir det vel feil å si man sparer penger. Men jeg liker å tenke at jeg sparer penger på å kjøpe på salg iallefall. Så nå har jeg begynt å få et lite lager av bittesmå plagg. Men har ikke turt å kjøpe rosa enda. Litt ironisk, siden kjolen jeg kjøpte på salget, umulig kan brukes til gutt. Jeg greide rett og slett ikke motstå den, der den hang i butikken og fristet meg. Den var jo såååå søt!!!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...