søndag 25. januar 2009

Over halveis

Er over halveis i svangerskapet nå. Det er merkelig å tenke på. I dag er det bare 130 dager igjen til termin. Men spørs om hun kommer til termindato, eller om hun lar vente på seg, slik som storebror gjorde, når han ikke kom før 6 dager over termindato.
Har fått tak i både regntrekk og myggnetting til vogna nå. Som seg hør og bør, er begge i rosa. Så klart! Hva ellers kan man ha når det er ei lita jente i magen.

Har også shoppet enda litt mer på salg, og funnet såååå masse fint til henne. Nå har vi vel snart det vi trenger til henne av klær til begynnelsen.

Har sett litt på hva vi mangler av annet utstyr, fant en super utstyrsliste i dag, og den kan være greit å ha for å se hva vi trenger og hva vi ikke trenger, men som vi kanskje allikevel har litt lyst på. http://www.klikk.no/foreldre/baby/article353017.ece


Navnet er også klart! Var vanskelig å komme frem til noe, og tok litt tid, men når vi først ble enige, så fant vi ut at vi hadde tenkt på det samme navnet, det ble ganske så morsomt når vi snakket om det, og fant ut at vi hadde tenkt på samme navnet, bare ikke snakket om akkurat det navnet før.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...