torsdag 2. juli 2009

1 mnd har gått

Nå har det allerede gått en hel mnd siden Alma Sofie kom til verden. Og det har gått utrolig fort.
Jenta mi vokser seg stor og sterk, og har allerede rukket å bli 4560 gram, og ca 54 cm. Nå pakkker vi vekk klærne i størrelse 50!
I dag fikk jeg faktisk 2 bevisste smil fra henne. Men fikk ikke fanget noen av dem med kamera da. Det nærmeste vi kom var vel dette:

I dag har hun sovet masse masse... Og aller best liker hun å sove på mammas fang, eller et annet fang. Tantes og bestefars, og gjerne mormor sitt fang fungerer godt det også. Og noen vil vel kanskje si at mammaen har skjemt henne bort. Men jeg er av den oppfatningen at man ikke kan skjemme bort så små nurk med masse kos, varme og nærhet.

Og hva er vel ikke herligere enn et lite sovende nurk på fanget?
Det er om mulig en litt dårlig vane å la henne venne seg til å sove på fanget. Men det går egentlig ganske så greit å få henne til å sove i senga si for natten også. Bare så det er sagt.

I dag har vi vært på hørselssentralen. Vi måtte dit fordi på hørselsscreeningen som ble gjort på sykehuset, så var det ikke helt optimalt i det høyre øret. Så vi fikk time der i dag. Og vi gikk hjemmenfra 45 minutt før timen, i god tro om at kanskje kolumbus for engangsskyld var å regne med. Men neida. Bussen som skulle gå fra oss kvart på ett, kom iallefall 10 minutt forsinket. Og når vi kom inn til byen, så fant vi ut at det jo var sommerruter. Så bussen vi skulle tatt for å rekke timen, gikk fra byen 5 minutt over ett.
Det sier seg vel kanskje selv at vi umulig hadde rukket den når bussen fra oss var 10 minutt forsinket, og bruker 15 minutt inn til byen.
Det geniale med sommerruter, er jo at de 2 bussene som går til sykehuset går samtidig, og isteden for å kunne ha satt opp bussene slik at det gikk buss til sykehuset hvert 15 minutt, og ikke 2 ganger i timen, så har de satt opp at de bussene går samtidig heller. Så neste buss til sykehuset gikk 5 over halv. Og vi skulle vært på sykehuset 10 på halv 2.
Men vi kom jo frem tilslutt, en halvtime forsinket!!!!
Og når det ble vår tur, så var det hele overstått på 5 minutt. Og hun besto såklart testen med glans. Det var absolutt ikke noe i veien med hørselen hennes.
På tur hjem igjen, passet hun på å hyle hele turen fra sykehuset, og til barnehagen, der vi stoppet for å hente storebror. Men så fort vi kom av bussen, så sovnet hun jo såklart.
Så storebror forsto ikke at vi hadde det travelt med å komme oss hjem, mens hun enda var rolig, for at hun var sulten. Hun gråt jo ikke, så hun kunne jo umulig være sulten hun.
Han er fremdeles utrolig stolt storebror.
Men bare så det er sagt, og bare som storegutten min kan få sagt det, så er det helt sant at mamma har en pupp med melk, og en med juice...

3 kommentarer:

Stine sa...

Tiden flyr ja=)
Nydelig jente dere har fått:) Koselig med oppdatering

Fio sa...

Du har så fantastisk nydelige unger!!
Bare så det er sagt!!

Herlig å se at de vokser, og at hverdagene går såpass bra nå selv om alt er litt nytt!

Store klemmer fra meg!

Gerd-Marie sa...

Så koselig å lese kjære Ida! Godklem fra sis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...