torsdag 10. september 2009

Travel uke, og svømmehall for første gang.

Det har vært en travel uke, med mye som har skjedd. Så det har nesten ikke vært tid til å blogge, pluss at jeg har vært uten photoshop, så da har jeg ikke hatt sjangs til å legge ut bilder før nå. Store gutten min elsker å bygge togbane. Men akkurat denne lørdagen skjedde det noe helt forferdelig med togbanen. Og ble virkelig skikkelig hodebry for mammaen. For skinnene stemte jo ikke. Ikke så godt å se på bildet gjerne, men der det ikke er skinner, er begge endene på togskinnene like, altså gikk det ikke å putte en skinne mellom, som gjorde at togbanen hang sammen. Til prinsen, og mammaens store forferdelse. Vi prøvde å endre på banen, for å få det til å passe. Men samme hva vi gjorde, gikk det ganske enkelt ikke.Vi gav opp hele prosjektet tilslutt, og jeg puttet han i badekaret. Han elsker å bade! Men vi har dessverre ikke badekar. Så han bruker for tiden en badebalje som er eldgammel. Både jeg og mine søsken har brukt den baljen, så den er god som gull!

Men om ikke lenge må vi nok bytte den ut. For jeg tviler på at det er plass på badet vårt til den store baljen der. Har isteden fått tak i en smart badebalje, som kan legges sammen. Så nå er jeg spent på å få tatt den i bruk.
Kan kjøpes på http://www.mixmax.no/ Enelig omsider fikk jeg også somlet meg til å kjøpe D-vitamin dråper til prinsessa. Jeg fikk til og med påminnelse på 3 mnd kontrollen om at jeg ikke hadde gitt tran eller D-vitamindråper. Skylder på ammetåken, for årsaken var jo at jeg ikke ville gi henne tran, siden det lukter ille, og setter stygge merker på tøyet, så ville gi d-vitamin dråper. Men hver gang jeg var på apoteket, greide jeg jo typisk å glemme å kjøpe det. Nå er det altså i hus, men har bare gitt henne det en gang. Må virkelig bli flinkere til det der altså!
Skulle nesten vært en kontroll på det der forresten, så kanskje vi hadde husket på det. (eller kanskje vi hadde tømt flasken i do heller, og fiskene hadde blitt super sterke, flyvefisker)På lørdag bakte vi groooove pizzaboller. Prinsen syns det var kjempe gøy å bake! Og han har eget forkle også, som er kjempe kult! Da blir han så stolt, når han får være med å bake og lage mat. Jeg fikk nesten ikke hjelpe han å kjevle ut deigen engang. Da ble han ganske sinna, og sa at han greide det helt selv!Pizzabollene ble veldig gode, men veeeeldig mektige. Neste gang har jeg fått beskjed om at folk orker å spise flere av dem, om de ikke er fullt så grove. For av 40 pizzaboller, ble bare 1/3 del spist opp.Vesleprinsessa får jo naturlig nok ikke pizzaboller riktig enda, men hun har stor hobby i å spise på fingrene sine, og alt annet som går forbi munnen hennes. Alt må smakes på, og sikles på. I kveld, ble halve halsen min full av sikkel, når hun skulle koooose. På mandag var storegutten hjemme fra barnehagen, for han hadde visst feber. Og det var helt sant. Så da skulle jeg jo gjøre en haug med husarbeid, i tillegg til å aktivisere 2 unger, som egentlig var i helt fin form, begge to. Hadde et lass med klesvask å ordne, så jeg puttet prinsessa under babygymmen, og når jeg kom opp igjen, hadde hun sovnet. Nydelige babyen min. Ekte søskenkjærlighet! Det er så herlig å se hvor glade de er i hverandre. Hun lyser opp når han koser og snakker med henne, og han er så stolt av henne, og skal virkelig vise henne frem, helst til hele verden, og alle i barnehagen. Når vi går til eller fra barnehagen, bruker vi sikkert en halvtime ekstra, fordi han på vei fra barnehagen og til porten, stopper alle vi går forbi, og lurer på om de har lyst til å kikke på babyen vår.
Lillesøster sett fra storebrors vinkel. Han skulle absolutt låne kameraet, og ta bilde av lillesøster, og var veldig fornøyd med resultatet. "ååååå, så søt hun er" utbrøt han i etterkant. I dag var vi i svømmehallen for aller første gang. Vi dro sammen med ei venninne av meg, og hennes nydelige lille Tobias. Det var kjempe spennende syns de begge to. Hun koste seg masse i vannet, og gliste og kikket.
Jeg hadde prøvd å få tak i badehette som passet til det lille hodet hennes, men de var for store alle sammen.

Etter en halvtime i vannet var de små lei, og ville opp. Vi hadde med gode tørre håndklær de fikk ligge på mens vi ordnet oss etter på. Det skulle være senior svømming kl 12 i dag, og alle de søte gamle damene måtte jo kommentere våre nydelige små, på vei inn i garderoben. En dame sa at det var et mirakel med sånne små. At de var så perfekte og så nydelige!

Jeg har ikke bare hamstret hårklemmer til prinsessa, men i dag fikk jeg tak i bitte små hårstrikk til henne, og hun ble såååå søt med strikk i håret. Står riktig nok rett opp midt på hodet. Men det er der det er lengst akkurat nå. Og så syns jeg det var litt søtt også, når det sto rett opp sånn. Ikke så aller værst med strikk i håret i en alder av 3 mnd og en uke.

Etter vi var i svømmehallen i dag, har hun sovet masse, masse. Først trodde jeg det var fordi hun var trøtt etter badingen i dag, men når jeg tok å sjekket temperaturen på henne i ettermiddag, viste febertermometeret 38 grader. Så hun var ikke bare sliten, men også ikke helt i form stakkar! Hadde jeg visst det, hadde vi jo naturligvis ikke gått i svømmehallen i dag. Men det visste jeg jo ikke. Nå håper jeg bare hun blir fort frisk igjen.

Stakkar lille skatten min.

2 kommentarer:

Fio sa...

herlig bilderas!!

ang toget så er det et MUST å ha noen sånne "tolikeender"-skinner som en får kjøpt f.eks på biltema ;)
(en liten pakke med fire bittesmå skinnebiter til rundt 20kr ;) i den pakka er det 1++, 1-- og 2+- )

Elin sa...

Hei. Flott blogg du har:) Og nydelige unger:)
Stor klem fra Trønderpia;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...