tirsdag 1. desember 2009

Ja, for tenk, vi lever enda vi!

Etter mye om og men kom jeg meg endelig inn på bloggen min igjen. Har hatt store problemer med Windows Internet Explorer, og fikk i dag en åpenbaring, at jeg måtte prøve å laste ned en ny nettleser. Så nå er jeg på firefox isteden. Og der virket alt som det skulle med en gang. Mye bedre!
Har nesten fått abstinenser nå som jeg ikke har fått blogget på en og en halv mnd! Er utrolig lenge det.
I skrivende stund sitter jeg i en julepyntet leilighet, iallefall nesten julepyntet. Og så klart litt rot og sånn, men sånn blir det jo bare når man har fyllt opp boden med masse masse rot og tull.
Der er det nemlig så fullt at man ikke kommer frem til sikringsskapet, som er helt innerst, om man ikke baner seg vei, og flytter halve boden ut på stuen først. Men jeg har en plan, så får vi bare se hvor lang tid det vil ta å realisere den. Kjenner jeg meg selv rett, så skjer det nok ikke store forandringer der med det første. Så får bare lære meg å leve med det.Sånn går det når noen mener at babyen får smake alt for lite, så her fikk hun i et øyeblikk mammaen ikke fulgte med, smake pølsebrød. Men ble heldigvis lite som kom i magen, og masse som kom på gulvet. Kan ikke si jeg gleder meg nevneverdig til hun skal begynne å grise med å spise selv.Banan-baby i kjent positur, på babykino med barnegjengsmafiaen. Veldig spennende det som foregikk på kinolerretet. Men var ikke det værste å vise en liten musikk glad frøken, vi så nemlig Fame.
Og på babytreff med masse søte små venninner, og eneste hanen i kurven. Virkelig ikke lett å ta et bilde av alle sammen, så dette var vel et av de eneste bildene, hvor ingen hadde enten kjoler eller leker forran ansiktet, og så tålelig fornøyde ut.
Å kjenne på, og smake på ting er veldig spennende. Og spesielt har hun, som de aller fleste babyer, en stor fasinasjon for ansikter.Nam nam! vi er glade i muffins! Så vi fikk et innfall, og lagde noen, og jukset litt, med Toro. Men ble gode allikevel.Iallefall med min super gode, og super hemmelige oppskrift på sjokolade topping. Og tuttifrutti strøssel, sånn man har på is. Veldig søtt, og litt friskt på smak. Perfekt med andre ord.
Super morro i svømmehallen! Både for liten og stor. Og like flotte begge to, med badehette og hjelm-lue (min løsning på badehetteproblematikken for mitt lille lykketroll. Badehette er nemlig obligatorisk, også for babyer, som har for små hoder til at badehettene passer!)
Barnevogns-mafiaen; aka; den blomstrete badehette gjengen. Som virkelig burde hatt blomstrete badehetter!Og så, for barnas skyld, prøver man ut nye ting. I oktober var det nemlig duket for halloween, og siden vi nå bor midt i smørøyet, med unger i omtrent alle hus, måtte vi også gjøre litt ut av dette her... så vi skjærte ut gresskar.Rampegutten var mega flink på å tegne øyne og munn på det lille søte gresskaret.
Ble veldig bra, syns vi, til at vi aldri har gjort det før. Men fant fort ut at hatten måtte av, det ble nemlig svidd på innsiden, og begynte etterhvert å lukte misstenkelig merkelig. Litt sånn stekt gresskar-lukt. Mon tro hva det kom av?

Litt av halloween pynten vår. Fikk senere på kvelden høre at det var utrolig stilig dekortert vindu vi hadde! Toppet det hele med små tynne oransje levende lys, og flaggermus pynt og sånn småtteri.
De søteste badenymfene! I skikkelig masse badeskum! Herlig =)

Den beste sovestilen. Hva er vel bedre enn å gnure nesetippen inn i sprinkelseng beskytteren?

Ikke noe er vel bedre enn en skikkelig bæsjebleie? En av de mange gleder med å være mor, mener nå jeg. For det er jo rett og slett fantastisk å finne ut at bleien ikke var så tett som man trodde. Så det har kommet igjennom alt av tøy.Da har man bare ett valg. Nemlig å hive alt av tøy på vask, og plassere ungen i vasken. Og det er jo gøy da, for nå er hun så stor at hun kan stille inn vann og temperatur helt selv (iallefall nesten), og det ble kort sagt, mer vann på mammaen, enn det ble på jenta. For hun skulle jo ikke bade i vasken! En ganske vanlig måte å drikke velling på. Tv'en er på en måte bak henne, for sitter ofte med ryggen til tv'en, men hun skal jo ikke gå glipp av noe som skjer, så hun bøyer seg så langt hun kommer, i håp om å kunne kombinere å spise, og se på tv.Ene dagen tok jeg med meg vesla til byen, og gikk og spiste, bare meg og hun. Eller egentlig bare meg da. Hun fikk jo pupp hun, så jeg spiste opp hele denne deilige lunsjen, helt selv. Og det var innmarig godt også!
Men hun var ikke sur for at hun ikke fikk smake hun. Og så sjarmerte hun servertrisen i senk!
Var forresten også første gangen med musehaler. Så søtt! Når man bare er 4 og et halvt år, er det ikke noe mer fantastisk, enn å kunne gjøre akkuart som man har lyst til. Og om det er å rulle seg i høstblader, så gjør man det. Bare fordi man har lyst.
Et aldri så lite blinkskudd fra en av mange photoshooter hjemme i stua. Lillejenta er kry over å få tak i tærne sine!Rampegutten
Og bollebabyenOg sist, men ikke minst, årets julekort foto.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...