søndag 16. mai 2010

hjemmestrikket bunad

Nå blir vesletulla mi 17.mai fin! For jeg har nemlig lagt det aller meste på hylla de siste par ukene, og strikket bunad til henne.Og se hva min kjære søster har vært så snill og flink å lage til mine to søte små!!

Oppskriften finner du ved å trykke på bildet, og besøke bloggen hennes

8 kommentarer:

Lina sa...

Såååå utrolig fin bunad. Heldig jente du har. :)

Og de 17.mai "viftene" var mye finere enn de man finner i butikken. Skal se på oppskriften og se om det er mulig å lage en sånn ut av ting og tang jeg har hjemme. Kjempegod idè! :)

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

Fytti, den var KJEMPE fin... Du er jo bare helt utrolig flinkt!! oi oi oi !!

Fru Mæla - Mer enn bare ord - sa...

flink :P ikke flinkt :P

aniholl sa...

Nydelig bunad! Jeg er på jakt etter mønster til strikket sunnmørsbunad til barn. Vet ikke om det finnes men denne lignet litt på sunnmørbunaden. Har du mønster til denne, eller vet du hvor jeg kan kjøpe mønster, og hva slags garn?
Send meg gjerne en epost: aniholl@gmail.com

sunniva jeanett aarskog sa...

Hei. har du mønsteret på denne bunaden? Kommer ikke inn på noe gjennom bildet. :) Send gjerne på mail om mulig :)

Sunniva1989@gmail.com

Anonym sa...

Hei! den bunaden var berre heilt fantastisk! du har ikkje ei oppskrift på den ven, og vil dele? eller veit om ein plass ein kan få tak i oppskrift på ein strikka "sunnmørsbunad"? Har veldig lyst å stikke ein. :) Send meg gjerne ein e-post: tonje_aa@hotmail.com

Laila Brotnow sa...

Hei. Vet ikke om jeg klarte å få sendt deg denne tidligere, men jeg er på jakt etter en strikket sunnmørsbunad som jeg skal strikke til ei på 1 år til 17 mai. Vet du hvor jeg kan få tak i oppskriften til den fine sunnmørsbunaden du har strikket? Jeg ønsker at denne lille jenta skal være lik sin mor på 17 mai med sunnmørsbunader på begge to. Jeg har kontaktet husfliden og andre, men ikke fått tak i oppskriften.
Kan du være så snill å hjelpe meg?

Mvh Laila Brotnow
lailabrot@gmail.com

Anonym sa...

hei, kjempefin bunad! er pa jakt etter mønster til strikka sunnmørsbunad, veit du kvar ein kan kjøpe det? Mvh Anna Moldskred e-post: annanazz_89@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...