onsdag 8. september 2010

Så mye å gjøre, så lite tid

Nå som vi er i full gang med barnehage og jobb og sånn, så flyr virkelig dagene avsted, og plutselig var det september.
Som jeg ofte får spørsmål om av de gamle, på sykhjemmet hvor jeg jobber, hvor blir tiden av? Den kan jo ikke bare forsvinne, men det er jo nettopp det den gjør.
Så nå når høsten er her, og vinteren kommer fortere enn man helst håper, er det på tide med vintergarderobe.
Jeg bestilte nye vinterdresser til begge ungene, og fikk goood pris på dem også.
Rampen fikk vinterdress fra sampson til 299,-Et ukjent merke for min del, men den hørtes veldig bra ut, og ser veldig god ut, med ekstra slitesterkt stoff på knærne.
Rampen har også fått reima vinterlue, første gang han IKKE skal ha lue med knyting eller sånn hel lue med hals i ett. Det syns han at han var for stor til å ha.
Og når man er 5 og et halvt, så må man få bestemme litt selv.
Minisjefen fikk reflex vinterdress til 299,-. Den er supersøt, og matcher vinterskoene hennes (skofus sine vantette sko), begge har nemlig hjertepynt. Jeg liker når det matcher!

Men det er ikke like gøy å prøve vinterklæren, iallefall ikke når det er varmt, man er trøtt og lei, og ikke har noe særlig lyst til å gjøre det som mamma mener man skal.
Hva vinterdresser skal deres små ha i år?

Se så flink rampen er! Jeg kunne ikke la være å le, og var muligens verdens slemmeste mamma akkurat da. Men hva gjør man, når rampen setter fast hodet sitt mellom stolryggen og stolsetet på en stålrørsstol??
Han ser veldig så ulykkelig ut der han sitter, og han satt bom fast!
Selv om jeg ikke greide å la være å le, så ble jeg en anelse bekymret når jeg fant ut at det ikke gikk å dra ut gutten gjennom stolen, eller hodet tilbake der det kom fra.
Han satt bom fast.
Og ble en anelse bekymret for om han kom til å sitte fast i den stolen i hele evigheten!
Men mamma vet råd, jeg kom til slutt på at ryggen på stolen er festet med skruer, så det var faktisk ganske enkelt å bare skru av hele ryggen på stolen.

Minisjefen har begynt å vise særlig interesse for klær, og å kle på seg er alltid super spennende!!! Her har hun kledd på seg selv, den nye reima lua til storebror, og noen gode myke sokker, som hun faktisk tok på helt selv.

Linselusen min!
September har begynt veldig bra, og det lover godt for høsten at det enda er ganske varmt og nydelig vær ute.
Vi har vært 2 ganger i geoparken, og ungene storkoser seg der.
Herlige lille tulla mi, som begynner å bli veldig stor.
Søskenkjærlighet!!!

1 kommentar:

Bema sa...

Takk for kommentar inne på siden min. Viss du vil være med i gaver på vandring så kan du sende adressen din til meg på mail bemarkhus@hotmail.com eller sende pm på BV (karaoke).
Så nydelige barn du har. Stakar han som sitter fast i stolen. Godt at han har en smart mamma som kan få han løs ut for stor dramatikk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...