tirsdag 7. august 2012

Tips til hjemmeaktivitet: Telte på terassen/hagen

Bare for å gjøre noe annet en kveld, kjøpte vi oss ett telt, og bestemte oss for å sove i telt på terassen. Egentlig tenkte vi å sove i hagen, men da ble det litt langt for å gå på do, og litt skummelt siden vi bor så nærmed veien.
Vi var heldig, og fikk 30% avslag på prisen på teltet. Og da fikk vi kjøpt sovepose også, for samme prisen som teltet egentlig ville kostet oss. Kjempe kjekt! 

Vi kjøpte telt på intersport, egentlig kostet det 499 i butikk. (klikk og så kommer du til nettbutikken til intersport)
Så var det bare å sette igang. Men er godt å få hjelp av storesøster innimellom, spesielt siden man ikke har satt opp telt selv før. 
 
Med bruksanvisningen fulgt til punkt og prikke fikk vi det godt satt opp. 
 
Fylte teltet med madrassen til sprinkelsengen, masse puter og tepper, og soveposer.
 
Lørdagsgodtet koste vi oss med i teltet. 
 
 
Og så skulle vi lese bok. Rampen hadde valgt ut en helt ny bok som akkurat kom i posten til oss, fra bokklubben, minisjefen er medlem. Og boken var en del av velkomstpakken vår.

"Super Charlie" handler om en helt vanlig baby, som plutselig får superkrefter, fordi han er født på samtidig som 2 stjerner støter sammen, og får stjernestøv på seg. Boken finner du også HER 


Det ble først stilt rundt midnatt. Var en som syns det var vanskelig å sovne, og så regnet det, og så var vi usikre på om teltet var vanntett eller ei. Men det var det heldigvis...
 
Kjempe koselig å sovne til lyden av regndråpene som faller på teltduken!!!!
Anbefales å prøve, hvis du ikke har prøvd det før. 

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...