lørdag 23. februar 2013

Barbie og prinsessekjoler, og sånn (og is til frokost)

Late lørdager er absolutt ingen unnskyldning for å kle seg pent, det synes iallefall minisjefen her i huset. Og selv om mammaen kanskje ikke alltid orker å styre og stresse med alt klokka alt for tidlig om morgenen, vet hun råd, for da går prinsessekjolen på.
 Minisjefen elsker å kle seg ut i prinsessekjolen som hun fikk til jul. Den går på stortsett hver morgen, før hun må ha på seg klær og stelle seg. Hun får jo nesten til å ta den på helt selv, og føler seg fantastisk fin i den kjolen.
Ofte også med de røde juleskoene hennes, som hun somregel bruker til det meste. Hun skulle vel helst ha bodd i prinsessekjolen sin, og ballerinaskoene sine, hadde hun fått velge helt selv. Og noen ganger, får hun det. Is til frokost ble det også.
 En annen favoritt er barbiedukker, sånn akkurat nå. Hun arvet jo de fleste jeg hadde selv som liten. Dette utgjør timesvis med morro for henne, og mammaen som må hjelpe til hvert 10.minutt med å kle av og på barbiene i de mange fargerike barbiekjolene og skoene og alt mulig annet småtteri.

 Nostalgi!!!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...