torsdag 20. juni 2013

Velkommen Edith!

Da har vi kommet oss til midt-norge! Midt på landet, med 1 time å gå til nærmeste butikk, store marsmellows (les: høyballer. Minisjefen kaller dem store marsmellows), sauer og kuer over alt. Det meste er nytt for oss. Bare det å ikke kunne hoppe på en buss, eller gå på asfalt er jo nytt. 
Med oss på ferden med tog fra vestlandet, og bagasje (les: 2 kingsize kofferter, en bilstol, en svær tursekk, 2 små bagger), hadde vi også lille Edith, som da var 8 uker. 
Turen gikk veldig bra, hun var sliten etter mye styr før avreise, nytt hjem, nye lukter, og masse folk. 


I dag er hun 11 uker, dagene flyr. Hun har roet seg, og venter i spenning på å flytte inn i ny leilighet med oss. Midlertidig har vi søkt tilflukt hos supermormor og samboeren, i bygden vi skal bo.
Minisjefen har ikke fått barnehageplass enda, og jeg har ferie, jobber med å få tatt lappen, og trener på å få Edith stueren. Dagene er lange, starter tidlig, og er full rulle hele dagene. 
Jeg tror jeg med hånden på hjertet, må innrømme, at det var mindre stress de dagene jeg hadde vært på jobb, når vi bodde på vestlandet. Haha. Men verdt det, det er det absolutt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skjønne ikke hvorfor du vil framstå som en 70år gammel bestemor altså. Du er ung! Lev ungt! Du blir fortnok 70år.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...